Lentis Alto

Lentis Alto

maart 4, 2019 0 Door Toko espanol

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 g linzen
  • 1 gerookt hambot
  • 200 g bloedworst
  • 2 prei
  • 1 ui
  • 1 tomaat
  • 160 g champignons
  • 1 dl olijfolie
  • 1 dl muscatel wijn
  • 1 theelepel anijs

 

Bereiding

Zet de linzen een nacht in de week.

Volgende dag, kook ze samen met het gezouten hambot.

Hak de prei en de ui en bak ze in een pan met een beetje olie.

Schil en snijd de tomaat in de pan en voeg deze toe aan de prei en ui als ze bruin beginnen te worden.

Bak alles gedurende 10 minuten.

Snijd de champignons en voeg ze toe samen met de bloedworst en houd ze nog eens 10 minuten op de vlam.

Voeg de linzen toe, zout naar smaak en kook 40 minuten.

Als ze goed gaar zijn, bestrooi met anijs en muscatel

 

Bron: spain.info

Advertenties